Tot timpul înainte

Search This Blog

Monday, January 25, 2010

Marpha Hip Hop - Ep 28 * Keri & Tedy Necula *


Marpha Hip Hop - Ep 28 * Keri & Tedy Necula * from Marpha Hip Hop on Vimeo.


În prima parte discutăm cu Keri un tînar producător de muzică hip-hop.Mezinul casei de producţie Hades Records, un label independent de muzică hip-hop, a lansat în 2009 albumul ,,Beat Bandit''cu care a rupt gura tîrgului prin o armată de colaborări printre care Raku, Nimeni Altu sau Veritasaga.Ştiu că la vremea apariţiei albumului , nu auzisem de el dar este cert că l-am ascultat încontunuu vreo 2 săptămîni.Aştept cu mare interes noi materiale marca Keri.
În a doua parte a emisiunii, Tonik Obiektiv îl intervievează pe Tedy Necula , un băiat foarte talentat în a face filme de scurt metraj şi mai recent videoclipuri pentru cei din hip-hop.Soarta lui a fost însă să sufere de un handicap.Această însă nu îl împiedică să muncescă la noi filme.În curînd va apărea un scurtmetraj de 52 de minute , sub producţia lui Tedy Necula, care are ca tema cultura hip-hop în România.Filmul se va numi ,,Tango'' şi este vorba despre un documentar cu mai multe nume notorii din hip-hop care vor istorise despre genul dat de la rădăcinile lui care apar prin 1993 pînă în prezent.Este lăudabil faptil că cei mai trişti ca noi reuşesc lucruri atît de remarcabile.În plus personal de mult aşteptam un documentar despre hip-hop şi nu o să-l ratez.

2 comments:

  1. Trist poate esti tu ma :)))) io sunt tedy! :P Te anunt cand apare. bafta

    ReplyDelete
  2. scuza-ma tedy nu am vrut sa spun ceva de rau prin cuvintele ,,mai tristi ca noi'', nu mi-am dat seama cind am scris.Oricum abia astept documentaru, sunt cu ochii in patru.
    Si a sa pentru diversitate, in Republica Moldova se urmareste muzica hip-hop din romania, hotarul nu ne desparte din acest punct de vedere
    si tie multa bafta.Conteaza continutul nu forma

    ReplyDelete