Tot timpul înainte

Search This Blog

Friday, April 23, 2010

Interviu cu Butch.Artistul promite sa vina si la Chisinau.

Interviu cu Butch from Black Sheep on Vimeo.

Butch a lansat pe 11 aprilie albumul “Fiul Risipitor“, astfel echipa B.S.S a luat legătura cu artistul pentru a afla informaţii despre album, colaborări, concert şi lansarea discului pe suport fizic.

Albumul ,,Fiul Risipitor" este valabil la moment doar in format electronic si poate fi descarcat gratuit la comanda unui tricou,la diversitatea a doua modele, de pe acest site.

De altfel, am facut si eu comanda a unui tricou,modelul 2, si am primit albumul.Recomand ascultatorilor de hip-hop acest album.Nu trebuie ratat.Desigur ca sau gasit multii sa il puna la download.Pentru cei interesati, il descarcati de aici.

Ascult albumul ,, Fiul Risipitor '' mai bine de o saptamina si m-am convins ca e foarte bun.Nu e vulgar, agresiv sau anti-sistem, dupa cum poate sau asteptat altii.E mai mult despre viata, prin greutatile prin care ai trecut, dragostea pentru strada si ..felinarul de la colt.Daca asculti cele 23 de melodii cap-coada, descoperi in cele peste 60 de minute de audienta o poveste, o insiruire de istorii ca intr-o carte.A surprins placut trilogia pieselor despre Luana,fata care plinge si iubeste sincer.E un album emotional, curat, la care sa lucrat per total in jur la trei ani.Ma bucura faptul ca artistii de hip-hop isi iau atita timp cit simt ca e necesar pentru un album si nu aduc 2-3 piese de fond si restul de umplutura.

Ascultind interviul, am remarcat ca Butch are in planuri un turneu unde se pare ca nu o sa ocoleasca si Chisinau.Abia astept! Sper ca o sa fie un concert in intreg sens al cuvintului unde o sa se puna accent pe cit mai multa muzica buna, si sper eu pe citi mai multi artisti din familia Hades Recods.Sa mentionat la fel in interviu ca turneul va fi anuntat cam intr-o luna.Va asteptam cu drag la Chisinau.

Ascultati albumul si cumparati numai muzica buna!


No comments:

Post a Comment